Βίδες σπανάκι mio gusto με 4 τυριά
Εύκολη συνταγή με εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα
Συστατικά
· 500gr βίδες σπανάκι mio gusto
· 100gr παρμεζάνα
· 50 gr. gorgonzola ή κάποιο άλλο μπλε τυρί της αρεσκείας σας
· 100 gr. μοτσαρέλα
· 100 gr. έμενταλ
· 30 gr. βούτυρο
· 250 ml. κρέμα γάλακτος
· Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
· Μοσχοκάρυδο
· Μαϊντανό
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τις βίδες για ένα με δύο λεπτά λιγότερο από το χρόνο που μας υποδεικνύει η συσκευασία .
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος, σε χαμηλή φωτιά.
Μόλις πάρει μία βράση προσθέτουμε τη gorgonzola και την παρμεζάνα, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσουν.
Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και το έμενταλ, το μοσχοκάρυδο και τον μαϊντανό.
Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Προσθέτουμε τις βίδες σπανάκι κι ανακατεύουμε ελαφριά.
Το πιάτο μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Καλή σας όρεξη!
βίδες σπανάκι mio gusto με 4 τυριά
Βίδες σπανάκι mio gusto με 4 τυριά
Εύκολη συνταγή με εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα
Συστατικά
· 500gr βίδες σπανάκι mio gusto
· 100gr παρμεζάνα
· 50 gr. gorgonzola ή κάποιο άλλο μπλε τυρί της αρεσκείας σας
· 100 gr. μοτσαρέλα
· 100 gr. έμενταλ
· 30 gr. βούτυρο
· 250 ml. κρέμα γάλακτος
· Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
· Μοσχοκάρυδο
· Μαϊντανό
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τις βίδες για ένα με δύο λεπτά λιγότερο από το χρόνο που μας υποδεικνύει η συσκευασία .
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος, σε χαμηλή φωτιά.
Μόλις πάρει μία βράση προσθέτουμε τη gorgonzola και την παρμεζάνα, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσουν.
Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και το έμενταλ, το μοσχοκάρυδο και τον μαϊντανό.
Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Προσθέτουμε τις βίδες σπανάκι κι ανακατεύουμε ελαφριά.
Το πιάτο μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Καλή σας όρεξη!