Παπαρδέλες Mio Gusto με καπνιστό σολομό και κρέμα γάλακτος
Εύκολη συνταγή για τους λάτρεις του σολομού.
Υλικά :
400 γραμμάρια παπαρδέλες Mio Gusto
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
200 ml κρέμα γάλακτος
200γρ. καπνιστός σολομός
50 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
10 φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
1. Βράζουμε τις παπαρδέλες Mio Gusto σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας ( 6-8 λεπτά ). Μόλις είναι έτοιμες τις σουρώνουμε και κρατάμε 50ml από το νερό του βρασίματος.
2. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τον καπνιστό σολωμό, αλάτι, πιπέρι, ζεσταίνουμε για 1 λεπτό και προσθέτουμε τις παπαρδέλες και το νερό που κρατήσαμε στην άκρη.
3. Ανακατεύουμε καλά, βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την παρμεζάνα και τον βασιλικό και σερβίρουμε αμέσως.
Καλή σας όρεξη!
Tip Mio Gusto
Το νερό που προσθέτουμε από το βράσιμο , θα εμποδίσει τις παπαρδέλες να απορροφήσουν την κρέμα γάλακτος και να στεγνώσουν!
παπαρδέλες Mio Gusto με καπνιστό σολομό και κρέμα γάλακτος
Παπαρδέλες Mio Gusto με καπνιστό σολομό και κρέμα γάλακτος
Εύκολη συνταγή για τους λάτρεις του σολομού.
Υλικά :
400 γραμμάρια παπαρδέλες Mio Gusto
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
200 ml κρέμα γάλακτος
200γρ. καπνιστός σολομός
50 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
10 φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
1. Βράζουμε τις παπαρδέλες Mio Gusto σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας ( 6-8 λεπτά ). Μόλις είναι έτοιμες τις σουρώνουμε και κρατάμε 50ml από το νερό του βρασίματος.
2. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τον καπνιστό σολωμό, αλάτι, πιπέρι, ζεσταίνουμε για 1 λεπτό και προσθέτουμε τις παπαρδέλες και το νερό που κρατήσαμε στην άκρη.
3. Ανακατεύουμε καλά, βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την παρμεζάνα και τον βασιλικό και σερβίρουμε αμέσως.
Καλή σας όρεξη!
Tip Mio Gusto
Το νερό που προσθέτουμε από το βράσιμο , θα εμποδίσει τις παπαρδέλες να απορροφήσουν την κρέμα γάλακτος και να στεγνώσουν!