Σούπα μοσχαράκι κοκκινιστό με Θρακιώτικο τραχανά Mio Gusto
Γευστικότατη σούπα, ιδιαίτερα, για τις πιο κρύες ημέρες.
Υλικά:
600 gr μοσχαράκι ¨χτένι¨
250 gr Θρακιώτικος τραχανάς Mio Gusto
1 ξερό κρεμμύδι
1 καρότο
1 κλωνάρι σέλερι
300 gr τοματοπολτό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Τριμμένη γραβιέρα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρέας σε μπουκιές και τα λαχανικά σε μικρά καρέ.
Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας. Προσθέτουμε τα λαχανικά, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε, ενώ στη συνέχεια προσθέτουμε τον τοματοπολτό και μπόλικο νερό.
Βράζουμε για περισσότερη από μία ώρα και μέχρι να μαλακώσει το κρέας και στο ζουμί του, το οποίο πρέπει να είναι αρκετό, ρίχνουμε το Θρακιώτικο τραχανά.
Συνεχίζουμε το βράσιμο για 6-7 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.
Σερβίρουμε ζεστή τη σούπα γαρνίροντας με τριμμένη γραβιέρα.
Καλή σας όρεξη!
σούπα μοσχαράκι κοκκινιστό με Θρακιώτικο τραχανά Mio Gusto
Σούπα μοσχαράκι κοκκινιστό με Θρακιώτικο τραχανά Mio Gusto
Γευστικότατη σούπα, ιδιαίτερα, για τις πιο κρύες ημέρες.
Υλικά:
600 gr μοσχαράκι ¨χτένι¨
250 gr Θρακιώτικος τραχανάς Mio Gusto
1 ξερό κρεμμύδι
1 καρότο
1 κλωνάρι σέλερι
300 gr τοματοπολτό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Τριμμένη γραβιέρα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρέας σε μπουκιές και τα λαχανικά σε μικρά καρέ.
Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας. Προσθέτουμε τα λαχανικά, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε, ενώ στη συνέχεια προσθέτουμε τον τοματοπολτό και μπόλικο νερό.
Βράζουμε για περισσότερη από μία ώρα και μέχρι να μαλακώσει το κρέας και στο ζουμί του, το οποίο πρέπει να είναι αρκετό, ρίχνουμε το Θρακιώτικο τραχανά.
Συνεχίζουμε το βράσιμο για 6-7 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.
Σερβίρουμε ζεστή τη σούπα γαρνίροντας με τριμμένη γραβιέρα.
Καλή σας όρεξη!