miogusto contact sessionΕΙΣΟΔΟΣ   |   ΕΓΓΡΑΦΗ
favoritesΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ
Αρχική   |   Η Εταιρεία   |   Πληρωμή   |   Αποστολή   |   Επικοινωνία
Προϊόντα

Δημοφιλέστερα










 





 
miogusto

σάλτσα αλ πέστο

» Αρχική » ΣΥΝΤΑΓΕΣ


09/07/2015
σάλτσα αλ πέστο

Σάλτσα αλ πέστο

με βασιλικό

 

Πήρε τ’ όνομά της από τον τρόπο που την παρασκεύαζαν παλιά κοπανώντας τα υλικά στο γουδί.
Διατηρείται σε βάζο στο ψυγείο και συνοδεύει  μακαρονάδες ή άλλα ζυμαρικά, αλλά και κρέας.

 

Υλικά:

1 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές κουκουνάρι
2 κουταλιές παρμεζάνα
2 κουταλιές πεκορίνο
λάδι ελιάς, αλάτι

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τα υλικά στο μίξερ μέχρι να ενσωματωθούν.
Βάζουμε τη σάλτσα σε γυάλινο βάζο και τη σκεπάζουμε με λίγο λάδι.
Τη στιγμή που θα τη χρησιμοποιήσουμε, αραιώνουμε το μέρος που χρειαζόμαστε με λίγο ζεστό νερό.


σάλτσα αλ πέστο


Σάλτσα αλ πέστο

με βασιλικό

 

Πήρε τ’ όνομά της από τον τρόπο που την παρασκεύαζαν παλιά κοπανώντας τα υλικά στο γουδί.
Διατηρείται σε βάζο στο ψυγείο και συνοδεύει  μακαρονάδες ή άλλα ζυμαρικά, αλλά και κρέας.

 

Υλικά:

1 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές κουκουνάρι
2 κουταλιές παρμεζάνα
2 κουταλιές πεκορίνο
λάδι ελιάς, αλάτι

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τα υλικά στο μίξερ μέχρι να ενσωματωθούν.
Βάζουμε τη σάλτσα σε γυάλινο βάζο και τη σκεπάζουμε με λίγο λάδι.
Τη στιγμή που θα τη χρησιμοποιήσουμε, αραιώνουμε το μέρος που χρειαζόμαστε με λίγο ζεστό νερό.













Το καλάθι μου
Το καλάθι σας είναι άδειο.
0 Προϊόντα  |   0,00€
cart miogusto
Συνταγές






ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ »

 






miogusto
Νέα - Ανακοινώσεις






ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ »
miogusto
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προϊόντα και προσφορές.
info address
Αλεξίου Λιάκου 42,
Σιάτιστα Κοζάνης
Τηλ: 2465 500 101
info@mio-gusto.gr
follow us


fb   tw   utube

Valid XHTML 1.0 Transitional


logo footer

visa  mastercard  maestro

vbv  sc  pb

© 2015 - mio-gusto.gr -- Κατασκευη eshop by infocus

Back to top
Powered by CubeCart
Copyright Devellion Limited 2006. All rights reserved.